Klar til Halloween?

Ellers er her en rigtig go' idé.

Halloween er større end fastelavn!

Den store Amerikanske mærkedag halloween, er i Danmark nu blevet større en fastelavn. Folks hjem bliver uhyggeligt udsmykket med skeletter og gravsteder, pyntet af med edderkoppespind og andre ulækre ting. Udklædte børn, går fra dør til dør og råber "slik eller ballade", eller "trick or treat" som man siger på engelsk.


Halloween appellerer både til små og store børn, og det er sikkert grunden til den store succes, halloween har fået i Danmark. De store børn kan bedre være med til halloween, da de jo kan være meget sejere klædt ud her, end til fastelavn. Det er meget sejere at være et uhyggeligt bloddryppende monster, end en lille sød prinsesse.

MyTattoo er med på ballade

Så vi har udviklet et tatoverings ark, med 12 forskellige halloween børn i udklædninger. Alle bærende på et græskar, så man ikke er i tvivl om hvilket ærinde de er ude i.


Arket kan bruges som udsmykning af dine egne børn, men du kan naturligvis også bruge dem i steder for slik, når du får besøg af uhyggelige hekse, og monstre ved din egen dør.


Vores små søde halloween børn, holder meget længere end slik, og giver ikke så mange huller i tænderne.


Lær mere

En lille erfaring fra det virkelige liv

Vores søde designer testede vores tatoveringer sidste halloween, hvor hun brugte dem til at give børnene i stedet for slik. På gaden bor der nemlig en lille pige med cøliaki (Glutenallergi) og Diabetes. Og da pigen, som forventet, kom forbi med sine veninder, den ene mere uhyggelige end den anden, var der ikke så meget slik hun kunne få. 


I stedet fik hun et par seje halloween tattoos - og hun var rigtig glad! Hun må have været et hit blandt vennerne, for som aftenen skred frem, så var der flere der mødte op og spurgte, om de mon kunne få en falsk tatovering. Så vores designer måtte ind og hente resten, og de blev revet væk inden aftenen var omme. 


Men nu er hun forberedt til næste halloween, hvor hun står klar med endnu flere seje midlertidige tatoveringer, som de farlige børn får på arme og kinder med det samme. Og selvfølgelig med lidt slik oven i hatten. 
Del dette indlæg
Tags