Er dit barn væk?

Den smarteste løsning er en Find-Mig tatovering.

Find-Mig Tattoo

Bliver dit barn altid væk, når I er i sommerland, legeland eller måske

bare når I er ude og handle? Synes du at det er flovt, når højtaleren i Bilka skriger:

"Oskars mor skal henvende sig i informationen....".


Ja så er vores Find-Mig tatovering lige noget for dig.


På disse nye smarte tatoveringer til dit barn, er der plads til

  • Dit barns navn (fx William)
  • En relation (fx Mor)
  • Et mobilnummer (fx 69148214)

Bliver dit barn væk, så kan den person der finder dit barn, hurtigt ringe til det nummer der står på barnets Find-Mig tatovering. Så bliver genforeningen hurtig og smertefri. Du som forældre vil have tryghed, og barnet vil ikke føle sig alene i lang tid. 

Find-Mig tatoveringerne er også ideelle for fx børnehaver, når børnene skal på tur eller udflugt. Her kan alle børnene have den samme tattoo på, med navnet på børnehaven og kontaktoplysningerne på en af pædagogerne. 

Det kan være en meget stressende oplevelse, at skulle ud i sommerlandet med en lille flok. som man som pædagog har ansvar for. Find-Mig tatoveringerne fjerner naturligvis ikke dette ansvar, men skulle uheldet være ude, og en af børnene bliver væk, så er det nemt for den der finder barnet, at ringe på det nummer der står på dets Find-Mig tatovering. 

Det er også en ekstra sikkerhed og tryghed for forældrene, når de ved, at børnehaven har taget nogle ekstra forholdsregler. 

Det er da super smart, hvis selv skal sige det.

Du finder udvalget her: Find-Mig Tattoos

Del dette indlæg
Tags